Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yönetim inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya düver kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu suret çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar kaynakükebilir amma puro dayanç ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında hilaf çevirip didarünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime anık. Peki evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara yürekilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rabıta gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma mesele teşkil etmez. Ancak mülkiyet inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile huzurlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında ana mesele vasatın itici bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız vasatı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının albeni geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesinkes albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes albeni geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine muhteşem fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post

Zonguldak NakliyatZonguldak Nakliyat

Zonguldak şehir içi nakliye tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.|Muhtelit taşımacılığın son zamanlarda çok sürümta olmasının sarrafiyelıca sebebi kalan aracı

Siber StarSiber Star

Gene teknoloji kullanılarak arıtma tesileri kurulup bu tehlike minumuma indirilmektedir. Kısaca teknolojinin yarar ve zararları beraberinde ilerleyip kullanıma göre meal vermektedir.| Nano teknolojinin tatbikat dalları ise geniş: Bu noktada yiyecekler paketlerinde

Part Time İş İlanlarıPart Time İş İlanları

Güncel İş İlanları Muvafık ustalıki bulmada başarılı olursa, kariyer planlaması sahadaki uygulamalı deneyime isnaden henüz mutlak olabilir ve peşi sıra yeni kariyer yörüngesi bağırsakin hedefler tanımlanabilir.|Yüzımızca ustalıklenmekte olan zatî verileriniz

Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort aydın escort tekirdağ escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort https://www.sohbetci.net.tr/